Aku plak wat semak kat sini haha

Go down

Aku plak wat semak kat sini haha

Post  wordlive88 on Fri Oct 16, 2009 2:56 am

tak tau arr aku ni senior ke junior korang,ape2 pon aku nak memberitahu kehadiran aku bakal mengegarkan forum ini,cam poyo arr plak haha,riso plak aku kaco bandwith kat sini huhu

name:khairul
batch:jul 06/jun 08
class :smdB


cheers affraid
avatar
wordlive88

Posts : 9
Join date : 16/10/2009

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  fiQQ on Fri Oct 16, 2009 12:27 pm

AHAHAHA...welcome...welcome....
letok le gambo betol2.....
avatar
fiQQ
Admin
Admin

Posts : 234
Join date : 05/09/2009
Age : 30
Location : Perak+Peneng+Kedah=Parit Buntaq

https://www.facebook.com/people/Hazman-Fikri/1817943709

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  ayunkunor on Fri Oct 16, 2009 4:23 pm

comelnyerr
avatar
ayunkunor
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 387
Join date : 09/09/2009
Age : 30
Location : gelung dalam gelung

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  dark lord on Sat Oct 17, 2009 11:31 pm

welcome to the hell...
aku tak taw knl ko ke tak...
yang penting style lu mcm kurang ajar...
2 yang wa suka sama lu...
pndai2 lah bwak diri...

hidup ni kena kurang ajar sebelum orang kurang ajar ngan kita...
i'm lagend
geek geek geek
avatar
dark lord
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 115
Join date : 24/09/2009
Age : 30
Location : jelebu metropolis

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  Fauzan Uncle Lazi on Sun Oct 18, 2009 4:22 pm

slmat datang wordlive88...<---ape dah gune name email....dak3...
tq 4 your join smdalumni...ajak dak2 laen masuk...lg ramai lg meriah...
avatar
Fauzan Uncle Lazi
Admin
Admin

Posts : 144
Join date : 05/09/2009
Age : 29
Location : keramat si durjana

http://www.pojandanyana.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  fiQQ on Sun Oct 18, 2009 5:01 pm

ahaha...dak2..
avatar
fiQQ
Admin
Admin

Posts : 234
Join date : 05/09/2009
Age : 30
Location : Perak+Peneng+Kedah=Parit Buntaq

https://www.facebook.com/people/Hazman-Fikri/1817943709

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  wordlive88 on Mon Oct 19, 2009 10:08 am

yeah terima kasih krna sudi menerima diriku di sini hehe,gambar betul karang2 arr aku letak,ni nak bersiap sedia gi open house deepavali nihh,riso plak jgn hidang makanan tak halal sudah la,first time aku gi umah india ni ermmmm alien
avatar
wordlive88

Posts : 9
Join date : 16/10/2009

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  sHafiQ on Wed Nov 04, 2009 7:32 pm

papepon ko kene yakin..hehe..
bro wordlive88, letak r pic ko..
awek2 ni da lame ngidam nk tgk muke macho ko tu.. Smile
avatar
sHafiQ
Senior Administraror
Senior Administraror

Posts : 225
Join date : 04/09/2009
Age : 29
Location : BalakonG maLi~~

Back to top Go down

sure snior..

Post  shuqi on Sun Nov 08, 2009 5:56 pm

owh ahhah sure sniorr Very Happy
avatar
shuqi
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 128
Join date : 06/11/2009
Age : 27
Location : ampaNg kL

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  sHafiQ on Mon Nov 09, 2009 11:58 am

sila post no tepon kt senarai contact forumer. TQ
avatar
sHafiQ
Senior Administraror
Senior Administraror

Posts : 225
Join date : 04/09/2009
Age : 29
Location : BalakonG maLi~~

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  wordlive88 on Thu Dec 17, 2009 7:26 pm

eh2 dah ade gambar aku plak haha mne hijack ni kakaka
avatar
wordlive88

Posts : 9
Join date : 16/10/2009

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  fiQQ on Thu Dec 17, 2009 11:54 pm

cute lol!
avatar
fiQQ
Admin
Admin

Posts : 234
Join date : 05/09/2009
Age : 30
Location : Perak+Peneng+Kedah=Parit Buntaq

https://www.facebook.com/people/Hazman-Fikri/1817943709

Back to top Go down

Re: Aku plak wat semak kat sini haha

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum